Staro nu

Staro is een stabiel en gezond bedrijf met een fanatiek, vast team. Ons streven is om 100% uptime voor de server-omgevingen van klanten te realiseren. Maar naast zeer betrouwbaar ICT-beheer, bewijst Staro ook keer op keer innovatief te zijn.

 

Of het nu gaat om het terugbrengen van licentiekosten, daadkrachtige hulp bieden of het efficiënter organiseren van de werkzaamheden van onze klanten. Wij pakken iedere uitdaging altijd met beide handen en opgestroopte mouwen aan!

Ons team

Ons team bestaat uit een vooruitstrevende, hechte en ambitieuze club met jonge professionals welke elke dag gaan voor het beste van de klant. Zo streven we er naar om elke dag innovatie en vooruitgang te bereiken voor de klant, om zo de klant optimaal te laten functioneren. Kernwaarden  zijn dan ook  klantgerichtheid, teamwork, innovatie, ambitieus en eerlijkheid.

Historie Staro ICT B.V.

Staro werd in 1991 opgericht als leverancier van kantoorartikelen voor het midden- en kleinbedrijf. Door zijn technische achtergrond kwamen hier al snel kantoormachines en computers bij.

 

In de loop der jaren zijn de kantoorartikelen uit het assortiment verdwenen en is Staro uitgegroeid tot ICT-beheerder voor vele bedrijven uit de regio Montfoort. Vanaf 1996 is er gelijk met de oprichting van ons zusterbedrijf Centix B.V. een naamswijziging doorgevoerd en zijn we Staro ICT BV gaan heten.

Toekomstvisie Staro ICT B.V.

Wij blijven ons inzetten om de ICT-omgeving van onze klanten optimaal te verzorgen. Daarbij houden we rekening met het milieu, communiceren we op een eerlijke en open manier met onze klanten en proberen wij een verlengstuk van uw organisatie te zijn.

 

Door opleidingen, een actieve houding ten aanzien van vernieuwingen en het lezen van de relevante (online) vakbladen willen wij voor u de juiste sparringpartner zijn.